Félmeztelen férfi vallott szerelmet George Clooney-nak Velencében

Ha George Clooney a velencei filmfesztiválon vendégeskedik, kötelező program a sajtótájékoztató. Tavaly az Égető bizonyíték című Coen-film sajtóbeszélgetésén kérdezte meg egy sportdresszes nő Clooney-t, mi lenne, ha együtt futnának egyet. Erre a színész frappánsan azt felelte, ő inkább előle futna el. Idén, a Grant Heslov rendezte szatirikus mozi, Az ember, aki a kecskéket bámulta főszereplőjeként érkezett a színész a Lídóra.

A szakmai-premiervetítés után tartott sajtótájékoztatón először egy spanyol újságírónő vallott szerelmet Clooney-nak, de az igazi meglepetés az volt, amikor egy férfi, a mikrofont megragadva közölte, hogy a filmet ugyan nem látta, de ő is szerelmes a színészbe. Szavainak azzal is nyomatékot szerzett, hogy villámgyorsan elkezdett vetkőzni.

George Clooney Ewan McGregorral és legújabb, szatirikus filmjével érkezett Velencébe
Actors Ewan McGregor (L) and George Clooney arrive at the Palazzo del Casino during the 66th Venice Film Festival September 8, 2009. REUTERS/Manuel Silvestri (ITALY ENTERTAINMENT)

- Elég kínos, ha valaki mindent bedob és visszautasítják, és ez is egy ilyen szituáció, de elismerem, jók kis próbálkozás volt – reagált a sztár, hozzátéve, hogy a nyakkendő azért tetszik neki. Erre a közönség hahotázni kezdett, mivel az említett nyakkendőn kívül akkor már semmi nem takarta a férfi felsőtestét.

Hogy a komédiába illő hangulat ne illanjon el olyan gyorsan, arról a következő kérdés gondoskodott, miszerint "Mikor nősül Clooney?

- Ezt eddig még sosem kérdezték meg tőlem – felelte, és elmosolyodott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.