Esőnapok a Teraszon

Esik az eső, fú a szél: szinte biztos, hogy a Republic ma nem lép szabadtéri színpadra a Városligeti műjégnél, a Teraszon; hogy a többi koncerttel mi lesz, még nem tudni.

A Teraszra, mára tervezett Republic - Balázsovits Edit - Somogy Táncegyüttes produkció nagy valószínűséggel elmarad majd - tudtuk meg Kiss Beátától, az Activity Group Kft. munkatársától. Hogy a hét többi programjával mi lesz, az egyedül az időjáráson múlik, mivel a szervezők véleménye szerint „a szabadtérnek pont az a varázsa, hogy a szabad, csillagos ég alatt lehet megnézni az előadást."

Az viszont biztos, hogy a tegnap estére tervezett darabot, a Centrál Színház és a Quimby zenekar közös színházi produkcióját, a Vízkeresztet június 29-én, azaz jövő hét hétfőn tekintheti meg a publikum immár esőbiztos helyen, a Centrál Színházban este 19 órától. A jegyek érvényesítésével kapcsolatban a szervezők nem tudtak biztos információval szolgálni, azt mondták, érdemes figyelemmel követni a Terasz honlapját, ahol  minden friss információt közzétesznek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.