Elmarad a hétvégi Ben Hur

A budapesti Ben Hur Live előadás hazai szervezője, a Multimedia Kft. sajnálattal közli, hogy a Ben Hur Live 2010. február 27-28-án a Papp László Budapest Sportarénába tervezett előadása - a producer, turnészervező cég, a német Art-Concerts GmbH ellen indult csődeljárás miatt, az európai turné többi hátralévő állomásával együtt - elmarad.

Az előadást létrehozó művészek közlése szerint - az általuk alapított új produkciós cég szervezésében - 2010. szeptember-októberében az előadásokat megrendezik és a budapesti előadás új időpontját még február hónapban nyilvánosságra hozzák.

Sajnos a hazai szervezőnek nincs befolyása az európai turné elhalasztására, a Multimedia Kft. az előadás meghirdetése előtt minden szerződéses garanciáról gondoskodott valamint ellenőrizte és hitelt érdemlőnek találta a produkciót amit világhírű művészek jegyeznek és ami a londoni bemutatón illetve az azt követő előadásokon viharos sikert aratott. A produkciós cég csődje - ami a megnövekedett költségek és a gazdasági válság okán lecsökkent bevétel miatt következett be - nem volt előre látható.

Az őszi előadásokra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek, de lehetőség van a jegyek visszaváltására illetve más rendezvényre történő becserélésére, erről a magyarországi szervező honlapján www.mmconcerts.hu-n tudhat meg részleteket illetve a cég munkatársai is készséggel álnak rendelkezésre a 801-1021-es budapesti telefonszámon.

(A Multimedia KFT hivatalos közleménye)

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.