Elestek a Partyzánok

A Partyzánok a rossz nézettségi adatok miatt más műsorsávba került át. Pedig az RTL Klub Nagy Ferót is bevetette. A Showder Klub került végül a helyére. 

Vásárolt licenc volt a Partyzánok, de valójában egyfajta Vacsoracsata támadt fel benne, csak épp több zenével, és fiatalabb, ismeretlen zenészekkel, énekesekkel - írja az origo.

A realityt Nagy Feróval reklámozta a csatorna, de az egykori mentor, a Beatrice frontembere nem keveredett az új generációval, csak felolvasta az előre megírt – humorosnak szánt, de néha kínos - narrációt egy stúdióban.

A műsor gyenge nézettséget szállított, október 15-én például este nyolc és kilenc között 0,6 százalékkal ment célcsoportban, 0,4-et eredményezett a teljes lakosságban, ez saját gyártású műsortól kevés. Ennyit bármilyen vásárolt sorozat ismétlése is hoz, sokkal olcsóbban, úgyhogy az RTL már el is tette más időpontra, hogy a lelkes, de nem túl izgalmas ifjú zenészek ne rontsák a főműsoridős átlagot.

Keddtől a csatornán a Showder Klub ismétlése fut, utána következik az RTL II Híradó, az elesett Partyzánok délután négytől próbálkozhatnak újra. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.