Dalban mondják el

„A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene” – hangzik a klasszikussá vált Akkezdet Phiai-refrén, és úgy tűnik, ezt az MTV is átérzi, ugyanis a csatorna holnaptól zenés valóságshow-t indít.

A Szavak helyett című műsor házigazdája a Grammy-jelölt LMFAO együttes tagja, Redfoo, akinek az a feladata, hogy levezényelje a legőrültebb szívatásokat, a legromantikusabb leány kéréseket – vagy a legprózaibb szakításokat. A koncepció egyszerű: a zene az univerzális nyelv, amellyel a legkönnyebben kifejezhetjük, mit érzünk valaki iránt.

Aki könnyezett már eljegyzési YouTube-videókon – ahol a mit sem sejtő menyasszony előtt a rokonoktól egy random kamarazenekarig hirtelen minden és mindenki megjelenik –, az nagyjából tisztában van vele, mire számíthat a valóságshowtól. A készítők érzelmes szerenádokat, hihetetlen flashmobokat, őrült koreográfiákat ígérnek: a közös csupán az, hogy mindegyik vallomásnak és poénnak meglesz a saját dala, amely pontosan kifejezi, amit az ötletgazda közölni szeretne. (Cs. A.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.