Cumberbatch, Kidman, Dench díjai

A Hamlet és a Gypsy musical nyerte a legtöbb díjat a londoni WhatsOnStage Awardon, mindegyik négy-négy kategóriában aratott. Díjazták Benedict Cumberbatchet, Nicole Kidmant és Judy Denchet is.
A Shakespeare-darabban, a Hamletben – többek között – elismerték a legjobb férfiszereplőként Benedict Cumberbatchet, a Gypsyben pedig – mások mellett – a legjobb musicalszínésznőként Imelda Stauntont és a legjobb mellékszereplőként Lara Pulvert – írja a WhatsOnStage.

A Kinky Boots című musical szintén nagy nyertes: megkapta a legjobb új musicalnek járó díjat és Matt Henry a legjobb musicalszínésznek járó elismerést vihette haza.

Nicole Kidman is újabb díjjal lett gazdagabb, ő a legjobb női főszereplőnek járó díjat kapta meg a Photograph51 című produkcióért.
Ha már sztárparádéról beszélünk: Judi Dench szintén a díjazottak között volt, a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést kapta, a Téli regében játszotta Paulinát. Kenneth Branagh, aki társrendezője volt ennek a Shakespeare-előadásnak, az Equity nevű díjat kapta meg a színházművészet terén nyújtott munkájáért.

A 16. WhatsOnStage Awards nyerteseit a londoni Prince of Wales színházban jelentették be.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.