Budapesten lép fel a The Tarantinos

A The Tarantinos október 21-én a Petőfi Csarnokban megrendezendő „Becstelen Brigantyk Party" keretében lép fel ismét Budapesten, Tarantino filmjei által halhatatlanná lett slágerekkel.

Hét zenész Londonból, akik ihletüket Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik. Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse, vagy éppen a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk.

Budapesti fellépésükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don't Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más Tarantino filmjei által halhatatlanná lett sláger. A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt, komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát.

A koncertet egy kifulladásig tartó nagy szabású party követi az elmúlt 30 év slágereivel.

A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en, és a budapesti Sziget Fesztiválon is. Az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.