Bryan Adams ősszel Budapestre jön

A multi-platina lemezeladásokkal rendelkező énekes, Bryan Adams újabb városokkal egészítette ki jelenleg is zajló turnéját: október 9-én Budapesten is fel fog lépni. 

A Get Up Tour elnevezésű koncertkörút február 11-én indult New Yorkban és keresztülszeli Észak-Amerikát, Angliát és Írországot, valamint még Európát is a 2016-os év végéig. Jó hír, hogy Magyarország is bekerült a turnéba: Bryan Adams október 9-én lép majd fel a Budapest Aréna színpadán.

Bryan Adams 13. stúdióalbuma, a Get Up tavaly októberben jelent meg, és 9 új dal mellett 4 akusztikus felvételt is tartalmaz. Adams a lemezt a hosszú ideje dalszerző- és közreműködő társával, Jim Vallance-szel, illetve az ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette el. A Brand New Day című dalhoz készült videót maga Bryan Adams rendezte, és a BAFTA-díjas színésznő, Helena Bonham Carter szerepel benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcrafttal közösen. 

Mint Kanada egyik legismertebb arca, Bryan Adams az elmúlt 3 évtizedben beírta magát a zenei történelemkönyvekbe. Több mint 65 millió albumot adott el, turnézott mind a hat kontinensen és 40 országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán, valamint számtalan Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert pályafutása során.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.