Bródy az Arénában ünnepel

Jövő áprilisban lesz Bródy János 70. születésnapja – ez alkalomból április 9-én este fél nyolckor kétórás jubileumi koncertet ad a Sportarénában a Kossuth- és Liszt-díjas zeneszerző-szövegíró. A szervezők ígérete szerint itt mindenki hallhatja, mi Bródy – általában elég markáns - véleménye szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról.
Az Illés és a Fonográf színeiben megjelent lemezek mellett hét önálló nagylemezt is a diszkográfiájában tudó zenész legutóbbi, Az Illés szekerén című albuma dupla platina lett, ráadásul az év hazai klasszikus pop-rock albumának járó Fonogram-díjat is elnyerte. Bizonnyal erről is játszik majd az Arénában, csakúgy, mint legújabb, a hetvenedik évforduló alkalmából megjelenő Ráadás címűről, melyen nem csak régi dalok hallhatók majd újabb köntösben, de vadonatúj szerzemények is helyet kaptak.

Ugyancsak az évforduló az apropója, hogy a koncert napján korlátozott számban, díszdobozban, bakelitlemezen is forgalomba kerül az összes eddigi Bródy-album

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.