Brazil hangulat Budapesten

Végre Budapesten is brazil karneváli hangulat. Ha már nem lehetünk Rióban - ahol február 20-a és 24-e közt tart a híres-neves karnevál - legalább egy kicsit kárpótol a Dürer Kert, ahol február 28-án lehetőségünk lesz jobban megismerni Brazília sokszínű kultúráját, a Magyarországon élő brazilok pedig egy estére otthon érezhetik magukat.

Afro-Brazil Karnevállal folytatódik a Brazil Táncakadémia és a Dürer-kert közös brazil karneváli sorozata, melynek keretében minden hónap utolsó hétvégéjén különböző tematikájú brazil bulik kerülnek megrendezésre.

Ez alkalommal egy észak-keleti brazil állam, Pernambuco ősi afro kultúráját, zenéit és táncait ismerhetjük meg alaposabban. Lesz itt brazil zene, reggae, szamba, brazil funk, belekóstolhatunk az afro-brazil vallás rituális táncaiba, a különleges Pernambuco-i néptáncba, sőt, a capoeirába is. A különleges mozdulatok elsajátításában Pimenta - aki 5 éves kora óta tanulja a regionális néptáncokat, zenéket - és tanítómestere, Contra-Mestre E.T. lesz segítségünkre.

Tüzes ritmusok, egzotikus táncok, felhőtlen, hajnalig tartó buli vár a látogatókra!

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.