Botrány a Balatonnál: VV Fannika ordítva rohant ki

Lefújták a gyenesdiási C+ Fesztivált, ami tegnap kezdődött, és már korábban lehetett sejteni róla, hogy nem lesz minden rendben. A  magát nagy nevekkel hirdető fesztivál hátterében súlyos tartozások, önkormányzati kitiltás és hűtlen kezelés miatti nyomozás is áll, a szervezőkön kívül mindenki komoly visszaélésekről beszélt.
A helyszínt hétfő este rendőrök és biztonsági őrök ürítették ki, és nemcsak a mai napot, az egész fesztivált lefújták.

A vendéglátósok őrjöngve követelték vissza a pénzüket, mert alig volt vendégük. A nagyjából 30 vendég nem tudott nagy forgalmat generálni - írta az Index tudósítója. A fesztivál dolgozói mind ki voltak akadva, őket nem fizették ki. A főszervező sátránál álltak sorban, mindenki a pénzét követelte.

A portál úgy tudja, vasárnap összesen 19 napijegy fogyott a fesztiválra.

"Az előbb rohant el mellettem VV Fannika, ordított, mert nem fizették ki" - jelentette a tudósító. A végére már akkora lett a káosz, hogy jegy nélkül engedték be az embereket a helyszínre, igaz, nem is lehetett jegyet venni.

Vasárnap kezdődött a fesztivál, de akkor is csak két zenekar lépett fel a háromból, a Szkítia lemondta, az Ismerős arcok és a Palmetta játszott. Ma Demjén Ferenc lépett volna fel, de ez is elmarad így. A C+ augusztus 2-9-ig tartott volna.

A szervezők a tavalyi pénzeket sem fizették ki többeknek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.