Borcsodák és Bonnie Tyler

Augusztus 27. és 30. között felpezsdül az élet a találkozások városában. Borcsodák, borlovagrendek, kulináris élvezetek, és különböző kulturális programok aranyozzák be a nyár utolsó napjait a Győri Bornapokon.


Itt van az ősz, itt van újra... A Győri Bornapok ideális programnak ígérkezik a nyár elbúcsúztatására. A találkozások városa erre a pár napra kissé átalakul majd, a hangulatos belvárosi utcák borozókká és vendéglőkké avanzsálnak, a Dunakapu téren pedig különböző programok várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. A nyitónapon honi és külföldi borászok vonulnak majd fel, este pedig néptánc-együttesek és a Cimbaliband gondoskodik a hangulatról. Népzene és világzene különös egyvelegére, és bormámortól felszabadult, táncoló emberekre számíthatunk aznap.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Pénteken a győri bencés templomban újabb borlovagokat avatnak, és örvendhetnek a pop szerelmesei, fellép ugyanis a Beathoven Beatles tribute együttes, majd Dobrády Ákos és zenekara táncoltatja meg a közönséget.

A kuriózumok a hét végére várhatók. Szombaton este 9-kor Bonnie Tyler ingyenes szuperkoncertje igazi zenei csemegének ígérkezik. A világhírű énekesnőt a magyar származású Mándoki László és zenekara kíséri majd, és az együttesben most először muzsikál együtt a két gitárművész, Al Di Meola és Steve Lukather. A többszörös Grammy-díjas énekesnő legnagyobb slágereit hozza el a Dunakapu térre, s az estet a hagyományokhoz híven tűzijátékkal zárják.

Vasárnap délelőtt az Alma Együttes várja az apróságokat szórakoztató gyerekműsorával, így a szülők nyugodtan élvezhetik a borkóstolókat. Este Boban Markovic rezesbandája zárja majd a Győri Borhét, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivált.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.