Borbély Szilárdra emlékeznek Debrecenben

A debreceni Csokonai Színház stúdiószínpadán rendhagyó irodalmi est keretében idézik föl a 2014-ben elhunyt író, költő alakját. 
A költészet napjához kapcsolódóan az egy évvel ezelőtt tragikus körülmények között elhunyt Borbély Szilárdra emlékeznek barátai, tisztelői és olvasói a debreceni Csokonai Színházban árpilis 13-án, hétfőn este hét órától. 
 
A debreceni költő, író, irodalomtörténész, közéleti személyiség emlékét a stúdiószínpadon egy olyan est keretében idézik fel, ahol a résztvevők közül bárki fölolvashat tőle egy-egy számára kedves verset, prózaszöveget, cikket vagy drámarészletet, közéleti írást.
 
Elhangozhatnak róla szóló, vagy éppen neki dedikált írások is, s ha valaki ahhoz érez kedvet, egy-egy vele kapcsolatos irodalmi élmény vagy személyes találkozás elmesélésével is hozzájárulhat a közös emlékezéshez.  A rendezvény időtartamát egy órásra tervezik, ezért kérik a résztvevőket, lehetőleg rövidebb szöveget válasszanak, hogy mindenkire sor kerülhessen. Az én Borbély Szilárdom című est szervezői a költő barátai és tisztelői, a rendezvény háziasszonya Vajland Judit, a színház sajtóreferense.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.