Bootsie a Trafóban

Dj Bootsie ezúttal 8 kiváló zenész közreműködésével, kizárólag akusztikus formában szólaltatja meg érzelem gazdag, filmzenei hatásokkal teli szerzeményeit december 27-én a Trafóban. Az ünnepi koncert méltó lezárása az elmúlt időszaknak, amelyet második lemeze, a BBE kiadónál tavaly megjelent Holidays in The Shade nemzetközi sikere fémjelzett.

A Trafó nagytermében a természetesség és erő jegyében szólalnak meg az új megközelítésben hangszerelt dalok. Bootsie és kibővült zenekara a hip-hop és a kortárs zenei elemek szabad játéka mentén még inkább kibontja a számokban rejlő film- és népzene ihlette finom részleteket.

DJ Bootsie

Az este vizualistája Somogyi Kristóf, azaz Vj Kemuri lesz, akinek bensőséges hangulatú vetítéseit a Bootsie Quartet és Zagar bulijairól már ismerheti a közönség.

A koncert után este tíztől Bootsiék a Trafó alagsorában, a Mappa Klubban afteroznak.

A bulin a hip-hop és annak minden bugyrát ismerő három szaktekintély, Bootsie, Mango és Shuriken pakolják a trackeket. Shuriken tudós professzor módján kezdi az estét hangmintákból a hip-hop -ig funkkal,és reggie-vel tűzdelve. Őt Bootsie követi, aki a kedvencei mellett a mai absztrakt vonalat is bemutatja, az estét pedig MANGO zárja Modul live act-jével!

Akinek esetleg mégis otthon kell töltenie az estét, kárpótlásul megnézheti az m1 műsorán 20.00 órakor Miklauzic Bence Éji séták című tv filmjét, amely Mikszáth Kálmán novellájából készült, Bootsie filmzenéjével.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Dj Bootsie 15 éve foglalkozik zenével. Rap együttes alapítójaként kezdte, készített színházi és filmzenét, nyert DMC bajnokságot, tagja a Zagar zenekarnak. Számait világszerte felhasználták, a Buddha Bar nemzetközi zenei válogatástól kezdve az CSI Miami Helyszínelők című, amerikai filmsorozatig. Szerzeményei a kortárs zene, hip hop, folk, jazz és turntableism műfaji jegyeit egyesítik.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.