Az Ocho Macho sem veti meg a pálinkát

A május 10-én nyitó Budapesti Pálinkafesztiválra különleges, akusztikus koncertekkel készülnek a nagyszínpadon fellépő zenekarok, többek között a Pál Utcai Fiúk, az Ocho Macho, vagy a Kowalsky meg a Vega. A zenei ínyencségek tökéletesen idomulnak majd a tavaszi estékhez, a Budai Vár hangulatához és nem utolsósorban a finom párlatokhoz.

A VII. Budapesti Pálinkafesztiválon több helyszínen szólal meg az élőzene: a „Barackos” udvarban, az Oroszlános udvarban és a Hunyadi udvarban is zenére pálinkázhatnak a vendégek. A nagyszínpad fellépői között ott lesz a PUF, az Ocho Macho, akik akusztikus koncertjüket rögtön a nyitónapon, május 10-én este adják.

„Mi sem vetjük meg a pálinkát, így biztos, hogy koccintunk egyet a nézőkkel” – mondta Kircknopf Gergő, az együttes frontembere.

A Mistery Gang és a Balkán Fanatic szintén ezt a hangzásvilágot erősíti, ahogy a tízéves, jubileumi évét ünneplő Kowalsky meg a Vega. A zenekar úgy döntött, feledhetetlen koncertekkel teszi emlékezetessé saját maga és a közönség számára ezt a különleges esztendőt. A fiúk a Pálinkafesztiválra egy egyedi fellépéssel készülnek, kifejezetten a pálinkakedvelő közönségnek.

A rendezvényen több mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja majd finomságát a Hunyadi és az Oroszlános udvarban. A gasztronómiai élményeket a házi sajtok, finom borok és pezsgők, továbbá az elmaradhatatlan kolbászház teszi teljessé. Újra lehetőség nyílik a rendezvényen a pálinka- és a csokoládéfogyasztás új műfajával találkozni, a párosításukból tökéletes élvezeti forrást kreálni. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel elkészül ismét az év pálinkája, ezúttal barackból: ezt az ország pálinkafőzői (Harmatrázó, Gusto, Békési, Rézangyal, Villányi, Schiszler, Szalontai, Csalló, Rex, Hegyközi és Zwack) készítik a prémium párlatok házasításával.

Részletes zenei program (Nagyszínpad):

Kezdési időpontok 18.00 óra, valamint 20.00 óra

május 10. csütörtök

18:00     Ocho Macho Akusztik

20:00     PUF Akusztik

május 11. péntek

18:00     Punnany Massif Akusztik

20:00     Mystery Gang

május 12. szombat

18:00     K2

20:00     Kowalsky meg a Vega Akusztik

május 13. vasárnap

18:00     Balkán Fanatik Akusztik

20:00     Fábián Juli & Zoohacker Orchestra feat. Sárik Péter

Kowalsky meg a Vega
Kowamegavega
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.