Az Iron Maiden és Wiz Khalifa is jön a VOLT-ra

A metal zenekar és a rapper már biztosan ott lesz Sopronban 2016. június 29. – július 2. között.

A The Book of Souls című albumával turnézó Iron Maiden július 1-jén ejti útba hazánkat. A több mint hat hónapos, ötven állomást érintő koncertkörút különleges látványvilága a szervezőkre is plusz feladatokat rótt.

"Az Iron Maiden show és az azzal járó igazán különleges technikai igények miatt a megszokottnál nagyobb színpadot kell építenünk, de ezen egy percig sem gondolkodtunk, hiszen egy olyan rocklegendát láthatunk majd vendégül Sopronban, amelyet rajongók tízezrei várnak idehaza" – biztosította a nézőket Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál főszervezője.

Forrás: VOLT Fesztivál Sajtóiroda

Az együttes 1984-ben járt először Magyarországon, azóta többször is visszatértek ide, legutóbb 2014 nyarán. „Eltelt egy kis idő a legutóbbi show óta, és már nagyon készülünk a folytatásra! Mindig felpörget minket a koncertezés és az, hogy a rajongóinknak játszhatunk. Mivel évek óta nem jártunk Magyarországon, a legrégebbi rajongóinknak régi kedvenceket is tartogatunk a műsorban. Sokat dolgozunk azon, hogy egy rendkívül látványos show-t állítsunk színpadra, amelyben a szívünk-lelkünk benne van. 2016. július 1-jén találkozunk a Telekom VOLT Fesztiválon!" – üzente a zenekar frontembere, Bruce Dickinson a magyar rajongóknak.

A veterán zenészek mellett új sztárok is érkeznek. Wiz Khalifa rapper, akinek Paul Walker emlékére írt See You Again című dala már egymilliárd fölötti nézettséget ért el a Youtube-on.

"Wiz Khalifa az utóbbi években sorra rukkol elő olyan slágerekkel, amelyek pillanatok alatt az egész világot meghódítják. A 28 éves rapper nemcsak a szakma és a kritikusok, de természetesen a közönség szeretetét is gyorsan kivívta" –  Lobenwein Norberttől, a VOLT másik házigazdájától.

A hazai előadók közül már most lehet tudni, hogy a Punnany Massif is tiszteletét teszi a fesztiválon. 

Aki időben szeretné biztosítani a helyét a koncerteken, az november 26-án délelőtt 10-től 48 órán át kedvezményes, "early bird" áron vehet bérletet és napijegyet. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.