Az Irie Maffia játszik Robbie Williams előtt a Szigeten

Az Irie Maffiának duplán is nagy esemény az idei Sziget. Mint április óta tudható, ők jegyzik a 2015-ös fesztivál himnuszát. A tízesztendős zenekar Easy as one, two, three című dalára esett a szervezők választása, amikor hivatalos dalt kerestek a programsorozatnak. A számból készült videoklipet egyébként már több mint félmilliószor nézték meg a netezők a YouTube-on.

De nem csak a himnuszra lehetnek büszkék az Irie Maffia tagjai: annyi hazai és külföldi rangos fesztiválon való szereplés után, pályafutásuk során először ugyanis a Sziget legfontosabb helyszínén, a Nagyszínpadon lépnek fel Senáék, mégpedig a fesztivál -1-edik napján. Ez azt jelenti, hogy az Easy as one, two, three-vel az Irie Maffia a többször is Európa legjobbjának választott fesztivál idei egyik legnagyobb durranása, Robbie Williams előtt hangolja majd a Szigetre látogatókat.

Az Irie Maffia mindig nagy sikerű koncerteket adott a Szigeten, tavaly az A38-sátrat le is kellett zárni, mert megtelt a helyszín. A ghánai származású énekesnő, Sena Dagadu azt mondta, az, hogy zenekar az idén a Nagyszínpadon léphet föl a tízéves jubileumi lemez anyagával, „maga a gyönyör!”

Az Irie Maffia tehát augusztus 10-én este fél nyolckor melegít Robbie Williams előtt a Nagyszínpadon.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.