Átutazók vagyunk

Útban a felnőtt lét és az egészség felé, átutazóban néhány napra Európa nagyvárosain. Ez tulajdonképpen a szlogenje a Mosoly Alapítvány gyógyulófélben lévő fiataloknak szóló fotó-projektjének. A kamaszok képeiből most két kiállítás is nyílik.

A fotózás segítségével szeretne kibontakozási lehetőséget adni a Mosoly Alapítvány olyan ifjútehetségeknek, akik súlyos betegségen vannak túl, krónikus betegségben szenvednek vagy állami gondozásban élnek. Projektjüknek címe 2004 óta: Az átutazók - Pillanatképek Európa nagyvárosaiból.

A fiatalok nemcsak a fotózás alapjait tanulhatják meg egy kurzuson, hanem lehetőséget kapnak arra, hogy minden évben feltérképezzenek egy európai nagyvárost. A bebarangolt helyeket, az érdekes, fontos pillanatokat most meg is mutatják nekünk - nagyjából egy hét alatt két tárlaton. Hogy mit gondolnak Budapestről, azt május 27-től a Tranzit Art Caféban láthatjuk. Legutóbbi, brüsszeli utuk lenyomatát június 4-én nyíló tárlatukon mutatják be a Centrál Csoport Art Galleryben.

Átutazók1
Átutazók1
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.