Átrium Színház: Egyszer lesz Budán kutyavásár

Kutyás kocsma, kutyás strand, vidám és szomorú kutyás történetekkel teli novellás kötet után immár színházi est is várja az ebüket otthon hagyni nem szeretőket Vauhaus címmel az Átrium Film-Színházban.

Szeptember 20-án délután 4-től kutyaterápia, kényeztető masszázs, szaktanácsadás kutyatrénerektől - a Vigyél Haza Alapítvány közreműködésével. 5 órától Mihail Bulgakov: Kutyaszív című műve felolvasószínházi feldolgozásban a Proton Színház jóvoltából látható Székely Rozi, Nagy Zsolt és Székely B. Miklós közreműködésével.  

Este 7-től a Scallabouche Theater - "Játsszuk azt, hogy játszunk!" című improvizációs előadásában a Hogyan látjuk mi magunkat? Hogyan látnak minket mások? Milyen szerepeket alakítunk különböző élethelyzeteinkben? Milyen drámai és milyen komikus hősök lakoznak bennünk? Mercutio vagy Tartuffe? Antigoné vagy Júlia? Muskátné vagy Sarlotta Ivanovna? Hány figura alakít bennünket egyszerre? Kérdéseivel játszanak együtt a közönséggel.

Kedvenc kutyám az Átriumban, fotózás indul! mottóval a Facebookra feltöltött kutyás képek versenyeznek, a legtöbb lájkot gyűjtő fotó készítőjét meglepetéssel várják.

Az eseményen regisztrációval lehet részt venni, a kutyákkal érkezőket arra kérik, hogy külön tüntessék fel kedvencük/kedvenceik jövetelét is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.