Árvíz - Időszakosan bezár az A38 hajó

A Budapestet hamarosan elérő dunai árhullám miatt időszakosan bezár az A38 hajó, amelynek programjai így június 6. és 9. között elmaradnak.

Az ezt követő, jövő heti rendezvények sorsáról a hét második felében, előreláthatóan pénteken születik döntés. Az A38 arra kéri a közönséget, hogy addig a hajó honlapjáról, Facebook-oldaláról, illetve Twitter-csatornájáról tájékozódjon - közölte az intézmény hétfőn. Az árvíz A38 hajót érintő fejleményeit csütörtöktől élőben lehet követni a klub Ustream-csatornáján, illetve árvízi napló olvasható az A38 hajó blogján.

A június 5-i Nonverse koncertet még biztosan megtartják. Elmarad azonban június 6-án csütörtökön az osztrák Maria Blumenblatt és a Tanz Baby!, valamint a magyar Cabaret Medrano koncertje, 7-én pénteken a Haelo akusztik, D-Nox & Beckers (Németország) fellépése (ez a rendezvény esetleg másik helyszínen lesz megtartva), valamint a Bin-Jip koncertje. Szombaton nem lesz Mesemuzsika (a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok gyerekelőadása), nem lép színpadra a Mocsok Egy Kölykök, a Fatal Error, a Carbovaris, Alex Bau (Németország), és vasárnap nem tartják meg a Talentométer könnyűzenei tehetségkutató pop-rock elődöntőjét sem.

Ebben az időszakban az A38 hajó étterme és bárjai is zárva tartanak, és szünetel a menetrend szerinti dunai hajóforgalom. Az elmaradó koncertekre a már megváltott jegyeket személyesen az A38 hajón lehet visszaváltani az árvíz levonultát követő 30 napon belül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.