Aranyéletünk folytatódik: el fogunk ájulni

Százötven szereplővel hetvenöt helyszínen forgatták le az Aranyélet második évadát, amely novemberben kerül képernyőre. Závorszky Anna, az HBO producere azt mondta: olyan anyagot hozott létre a stáb, amitől el fognak ájulni a nézők.

Befejeződött az Aranyélet második évadának forgatása, az új széria novemberben kerül képernyőre az HBO műsorán, s elérhető lesz a csatorna online videótárában, az HBO GO-n - tájékoztatta a sajtót Pinczés-Pressing Ádám, a magyar HBO sajtókapcsolati vezetője.

Közlése szerint az Aranyélet első évada hamar a nézőközönség kedvencévé vált és nem csak hazánkban, hanem az országhatáron kívül is pozitívan fogadták: összesen 18 országban – többek között Lengyelországban, Csehországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Svédországban - mutatták be a krimi-drámát.

Hozzátette: bár az új évad utómunkái még hátravannak, a most elkészült képkockák garantálják, hogy a második szezon az előzőnél is izgalmasabb lesz, a képernyők előtt ülőknek pedig olyan moziélményben lehet részük, amilyet más magyar produkciókban eddig biztosan nem láthattak. Novembertől újra részesei lehetünk a Miklósi család mindennapjainak, és kiderül, hogy kinek van leginkább félnivalója a rendőrautó érkezésétől.

A rendezőkkel, Dyga Zsomborral és Mátyássy Áronnal együtt az Oscar-díjas Saul fiát jegyző Laokoon Filmgroup is keményen dolgozott az Aranyélet sikerén.

– Véget ért megint egy csodálatos kaland, amely során 79 forgatási napon át, több mint 120 ember folyamatos kreativitása, szaktudása és odaadó lelkesedése létrehozott egy újabb fantasztikus évadot. Ez az elképesztő energia számomra biztosíték arra, hogy ez az évad még izgalmasabb és komplexebb lesz, mint az első volt" – mondta Stalter Judit producer, de társproducere, Fodor Judit is büszke a nyári munkára:

– Lefutottunk két maratont, leizzadtunk, sírtunk, nevettünk, egy család lettünk. Örök élmény marad.

Závorszky Anna, az HBO producere így összegezte a stáb mögött álló hónapokat:

– Hetvenkilenc nap forgatás, 859 jelenet, 1000 munkaóra, 75 helyszín, 150 szereplő, alkalmanként 24 órás üzem, vidéki forgatások, kaszkadőrjelenetek és számtalan nem várt zivatar jelentett extra kihívást az elmúlt négy hónapban, de tudtuk, hogy megéri, hiszen olyan anyagot hozott létre a stáb, amitől el fognak ájulni a nézők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.