Antikvárium és zenei találkozóhely nyílik

Zenei antikvárium nyílik a Király utcában, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Bartók Konzervatórium közelében kedden délután.

"A Bősze Ádám Zenei Antikvárium 2004 óta működik a világhálón, mostantól a való világban is jelen leszünk" – mondta el az MTI-nek az alapító-tulajdonos, Bősze Ádám. "Azt a hagyományt szeretnénk feleleveníteni, amit a Rózsavölgyi zeneműkiadóhoz kötnek, koncertek előtt, matinék után muzsikusok vagy a közönségből néhány érdeklődő betért az üzletbe egy kis böngészésre és beszélgetésre" – fogalmazott. 

Bősze Ádám hozzátette, hogy a helyiségben lesz erre a célra asztal és pár szék, így könyvek társaságában lehet megpihenni, feltöltődni. Az internetes kapcsolat is megmarad: a hónap végén elindul a bosze.com weboldal, amelyen az internetes kereskedést folytatják tovább webáruházként és online árverések szervezésével.

A 2003 óta működő Hangszer és Zene internetes oldal és a Bősze Ádám Zenei Antikvárium együtt dolgozik tovább. A hzo.hu oldalon főként szakmai tartalmakkal jelentkezik ezentúl Bősze Ádám, Domonkos Máté és Guminár Tamás hangszerész.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.