Alföldi Róbert maszkjaival a függetlenekért

Alföldi Róbert színházi maszkjait, Pintér Béla és Társulata Bárkibármikor előadására szóló jegyeket, Békés Pál, Gábor Miklós és Parti Nagy Lajos dedikált könyveit, Gobbi Hilda köszönő levelét, Törőcsik Mari gyűrűjét, Karády Katalin és Páger Antal műtermi fotóit, Nagy Ervin hoki sisakját, valamint Gergye Krisztián táncfestményét – többek között ezeket árverezi el a Színházak Éjszakáján az Átrium Film – Színház.

A szombaton, este kilenc órakor kezdődő eseményt Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank korábbi alelnöke vezeti. A harmadik évadát kezdő befogadó színház a „Mert mindig csak az az egymillió hiányzik!” című aukciójának bevételét egy új, a mostani évadban létrehozott független színházi előadásra és fiatal művészek támogatására fordítja.

Támogatják a Szemüveget

A SZEMÜVEG Szegedi Művészeti Egyesület idén 28 992 200 forintot nyert a TÁMOP 3,2,13-12/1-2013-0050 azonosító számú pályázatával. A projekt címe: Drámajátékkal a gyermekekért, amely magába foglal havi szakköröket, versenyvetélkedőket, táboroztatást és heti szakköröket. 13 oktatási intézmény a partnerük, amely közül 7 óvoda 5 Általános Iskola és egy 1 gyógypedagógiai, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola. A projekt időszaka: 2014. szeptember elseje és jövő június 30. között van.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.