Alföldi a legnagyobb magyar celeb

Változatlanul Alföldi Róbert a legértékesebb hazai celeb a magyarországi Forbes magazin most közzétett listája szerint – adta hírül a Blikk. A második helyre idén Stahl Judit került, akit a tavalyi második helyezett, Kovács Ákos, a „legprofibb magyar popsztár" követ. A huszonegyes listán igazából huszonöten szerepelnek, mivel négyen párjukkal együtt számítanak igazán értékesnek.

A tavaly első alkalommal összeállított magyar celeb toplista egyáltalán nem tűnik stabil névsornak, gyakorlatilag minden harmadik név új az élbolyban. Idén debütált ott D. Tóth Kriszta, Palvin Barbara, Hajós András, Kasza Tibor, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, és nem meglepő módon Andy Vajna és a felesége, Tímea.

A Forbes magazin által összeválogatott csapat tagjainak túlnyomó többségének aktív televíziós múltja vagy jelene van, a többség szerepel vagy szerepelt valamelyik kereskedelmi tévés szuperprodukcióban. Alföldi Róbert megőrzött első helyéhez az indoklás szerint köze van az X-faktorban vállalt mentori szereplésének is, amely minden korábbinál szélesebb körben tette őt ismertté, és elismertté.

A Forbes celeblistája:

1. Alföldi Róbert
2. Stahl Judit
3. Kovács Ákos
4. Ördög Nóra
5. Sebestyén Balázs
6. Gundel Takács Gábor
7. Liptai Claudia
8. Friderikusz Sándor
9. Hajós András
10. D. Tóth Krisztina
11. Majka
12. Molnár Ferenc Caramel
13. Bereczki Zoltán
14. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor
15. Rubint Réka és Schobert Norbert
16. Palvin Barbara
17. Kasza Tibor
18. Istenes Bence
19. Sarka Kata és Hajdú Péter
20. Vajna Tímea és Andy Vajna
21. Berki Krisztián

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.