Alexander Skarsgard részeg üvöltözésnek köszönheti a karrierjét

A Guardian portrét közölt Alexander Skarsgardról. A cikk bevezetőjéből kiderül egy érdekes részlet a színész karrierjéről. Néhány évvel ezelőtt meglehetősen kapatos állapotban vett részt egy stockholmi focimeccsen, és annyira hangulatba került, hogy hangosan üvöltözve buzdította skandálásra a többi drukkert. Az eseményt természetesen valaki felvette a telefonjával és feltöltötte a YouTube-ra, azonban a kissé ciki videó nemhogy nem ártott meg Skarsgard karrierjének, hanem óriásit lendített rajta.

 

A Warner Bros. egy „zsigeri és állatias” színészt keresett Tarzan szerepére, mire Skarsgard ügynöke elküldte nekik a YouTube-videót azzal a kísérőszöveggel, hogy „Ez elég kibaszottul állatias nektek?”. A színész megkapta a nyáron bemutatott Tarzan legendája főszerepét.

A videót látta John Michael McDonagh is, aki a War on Everyone-ba keresett egy kellően állatias rendőrfigurát, és a klipet megnézve rájött, hogy Skarsgard lesz az embere. A színész szerint az a tanulság a sztoriból, hogy érdemes hülyét csinálnod magadból, mert az emberek szeretni fognak érte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.