Tévés toplista: akciófilm és megszorító csomag

Új kormány alakult, a köztévé megpróbálja tájékoztatni a nézőket. Híradójával így sem versenyképes a kereskedelmi adókkal szemben, de a vasárnapi esti Szólás szabadságát megnézik a politika iránt érdeklődő emberek, ha igazán fontos kérdésekről első kézből ad információt.

Meglepetésre egy francia-amerikai akciófilm A szállító lett az aranyérmes a tévés toplistán. 1 823 794-en süppedtek foteljukba múlt vasárnap este, ezt bámulva. A konkurens kereskedelmi csatorna a TV2 aznap a 9 és 1/2 randi című magyar vígjátékot adta, de Fenyő Iván nem vonzotta a nézőket: a top harmincba sem jutott be a mozifilm. A második Barátok közt most az éppen tévézők 36,7 százalékát vonzotta, a harmadik Jóban rosszban 31, 4 százalékukat.

Az RTL Klub Híradója hetedik, a TV 2 Tényekje csak a tizedik a listán. Érdekes módon a legnézettebb Tények (1 189 843 néző) a vasárnapi volt, aznap huszonhétezerrel többen látták, mint konkurensét (1 161 169). Lehet, ha fontos ügyre kíváncsiak a nézők, akkor jobban érdekli őket Bárdos András véleménye?

A Bajnai Gordon miniszterelnök által elővezetett megszorító csomag alakulását és magyarázatát olyan sokan kísérték figyelemmel, hogy A szólás szabadsága (740 609) még éppen bekerült a legnézettebb harminc műsor közé. A harmincas listára különben még két olyan műsor került be, amely az m1-en fut: az Ötöslottó sorsolást 814 878-an izgulták végig, a Csináljuk a fesztivált! az éppen tévézők 16,3 százaléka (780 636) favorizálta.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.