A Velencei Biennále magyar tervei

A világ egyik legnagyobb nyári művészeti seregszemléje az Adria partján a Velencei Biennále. Csütörtökön, este hatkor a Műcsarnokban, az Élő MúzeumCaféban megismerhetjük, a magyarok mivel szerepelnek az idei építész-seregszemlén.

Kétévente képzőművészek, a közbenső években – mint ahogyan az idén is – építészek mutatják be a világnak legújabb munkáikat, művészi gondolataikat a Velencei Biennálén. A 2012-es seregszemlét megelőző beszélgetésben, június 21-én a magyar részvevők terveit ismerhetjük meg a Műcsarnokban. Szó lesz továbbá a biennálék szerepéről a hazai művészet nemzetközi megmutatkozásában is.

Gulyás Gábor
Gulyás Gábor, 2009-07-10, Konyhás István felvétele,

A beszélgetést a MúzeumCafé folyóirat főszerkesztője, Martos Gábor vezeti, a meghívottak: a Velencei Biennále nemzeti biztosa, Gulyás Gábor, a Műcsarnok igazgatója és Puskás István, a Magyar Biennále Iroda vezetője, valamint az idei biennále magyar kiállításának kurátorai: Bachman Bálint és Markó Balázs.

Az Élő MúzeumCafé-estre a belépés ingyenes. A beszélgetést – szokás szerint – rögzítik, és később feltöltik a www.muzeumcafe.hu weboldalra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.