A HÉT KÉPE

Titkos szeretők-sorozat

Életképek, évek, hónapok, napok, órák, percek és pillanatok, rögzítésre érdemes időfolyam. Ez az időszalag, férfi és nő kapcsolódását, egymásban-létét, létezését kutatja. Akár egy hosszúra nyújtott film, lapozható képes-napló, élő-legendárium, megvilágított látványok, néhol erős fénnyel világítanak, máskor elmosódott rajzolatokká lesznek.

"Ezt látom, ez Te vagy, ez pedig Én. Így van ez"

Vedres Ági

1965. április 9-én született, Budapesten. Az ELTE Tanárképző Főiskolai Karán és a Pécsi Tudományegyetemen szerzett diplomát, az ELTE BTK filmtudományi tanszékének hallgatója. Mozgóképkultúra- és médiaismereti gimnáziumi tanár. Hazai és külföldi kiállításokon folyamatosan szerepel. Fotóművész, művészeti író. Tagja a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának és a Magyar Fotóművészek Szövetségének. Május 12-én kapott díjat camera obscurával készített sorozatával. A fotókat az esztergomi Szent István strandfürdő fedett uszodájának centenáriuma alkalmával a fürdő medencéjében állították ki. 

Csoportos kiállításokon vett részt: Pécsett, Kaposváron, Kecskeméten, Esztergomban, Szombathelyen, Sopronban, a Volt Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon, Cegléden, Genovában, Calice Liguréban, Prágában. Fotóművészeti árveréseken szerepel alkotásaival.

Info!

http://www.vedresagi.blogspot.com

http://www.agivedres.com

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.