A 12 nyelven beszélő kocsonya

Február harmadik hétvégéjén ismét várja vendégeit a miskolci tél, a téli Magyarország egyik legnagyobb különleges szabadtéri fesztiválja. A gazdag programkínálat mellett, - amelyek között a fesztiváli közönség minden korosztálya kedvére válogathat, - felkínálják a világ leggazdagabb kocsonyamenüjét

Az idén az első alkalommal a FestInFest keretében különleges fesztiválkínálót is nyújtanak a szervezők. Feledhetetlen élményeket nyújtunk a belvárosi mellett több kiemelt szabadtéri helyszínen, valamint a Miskolci Nemzeti Színházban, a Művészetek Házában, a Karton Szalonban és számos egyéb helyen: a Szerencsebarlangban és Játékszigeten, a Gyerekkuckóban, a Zöld Klubban és Zöld Szigeten, a Miskolc Városi Szabadidőközpontban és a diósgyőri várban.

Február 20-tól - immár kilencedik alkalommal - több mint 53 000 m2-en, több mint 20 helyszínen, 70 koncerten 534 fellépő és előadó közreműködésével valamint 150 kiemelkedő minősítésű árus és vendéglátós minőségi kínálatával, több mint 10 féle kocsonyával várják a vendégeket, akiket 100 miskolci fiatal önkéntes 12 nyelven tud majd útbaigazítani.

A Kocsonyafesztivál igazi csemege és kihívás: azoknak ajánlják, akik szeretnék átélni a korabeli vásárok és a jó hangulatú találkozások élményeit, akik társaságra, közösségi élményekre, felejthetetlen családi programokra vágynak, akik szeretnek nevetni és felhőtlenül jól érezni magukat, akik az égből potyogó békáktól sem riadnak meg, és végül azoknak, akik szeretik a kocsonyát, de azoknak is, akik nem szeretik a kocsonyát.

Tavaly csajnem 200 ezer látogatója volt a háromnapos miskolci gasztro-fesztiválnak.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.