A teljes Star Wars saga ismét a tévéképernyőn

A Csillagok Háborújával George Lucas valódi mozitörténelmet írt és örökre megváltoztatta a filmgyártárst is: a decemberben a mozikba érkező új rész előtt a régiekből lehet újrázni az AXN-en.
1977-ben még senki sem gondolta volna, hogy a Star Wars című film (ma ismert címe: Star Wars: Egy új remény) a világ legismertebb űrsztorijának első része lesz. A produkció díjnyertes kasszasiker lett, majd hamarosan további részek követték, amelyeknek köszönhetőn a Star Wars birodalom értékét napjainkban mintegy 27 milliárd dollárra* becsülik.

Az AXN idén ősszel műsorra tűzi a Star Wars filmeket. Október elején a közönség az első három részt (Star Wars: Baljós árnyak, Star Wars: A klónok támadása, Star Wars: A Sith-ek bosszúja) láthatja, amelyek a Köztársaság bukását és a Birodalom felemelkedését mutatják be. A középpontban Anakin Skywalker és az ő fokozatos Darth Vaderré alakulása áll. Október második felében pedig a Galaktikus Polgárháború történetét követhetjük nyomon, amikor a fiatal Luke Skywalker azért küzd, hogy Jedi lovaggá válhasson és legyőzhesse Darth Vadert.

A filmek mellett az AXN további meglepetésekkel is készül. A csatornán a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars VI) és a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels I) animációs sorozatokat is láthatják majd a nézők. Mindemellett a kulisszák mögötti eseményeket bemutató dokumentumfilmek is műsoron lesznek. Sőt, az AXN maratoni vetítést is szervez: a legodaadóbb Star Wars rajongók egy egész napon keresztül élvezhetik kedvenc filmjeiket, mielőtt 2015. december 18-án a mozikba érkezik az űropera következő része, a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.