A Tankcsapda köszöni szépen a közmédiának

Dupla DVD-vel és CD-vel jelentkezik október közepén a Tankcsapda rockzenekar, majd külföldi turnéra Angliába, az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába indulnak – közölte Lukács László, az együttes frontembere ma  Debrecenben.
A különleges minőségű, koncertélményt nyújtó lemezek elkészítésében komoly segítséget kaptak a közmédiától, amiért köszönetet mondott a sajtótájékoztatón Lukács László.

A lemez hamarosan Szlovákiában is megjelenik, de további országokkal is tárgyalnak a kiadásról. A koncertlemez az együttest bemutató filmmel indul, amit Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon forgattak – tette hozzá.

Októberben útra kelnek: előbb Angliában klubokban adnak három koncertet, majd az Amerikai Egyesült Államokban nyolc alkalommal lépnek fel. Négy koncertet a keleti, négyet a nyugati parton adnak, a sorozat Los Angelesben fejeződik be, majd Kanadába utaznak zenélni.

A idén elmarad a hagyományos év végi nagykoncert a debreceni Főnix csarnokban, cserébe viszont egy helyett három koncertet tartanak az év végén az együttes otthonában: december 28-29-30-án a belvárosi Roncsban, a Nagyerdei Stadionban lévő HALL-ban és az egyetemi Lovardában lépnek fel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.