A színésznő elvette egy néző telefonját

Shows for Days – ez a címe Douglas Carter Beane komédiájának, amelyben Patti LuPone egy kisváros színésznő­díváját játssza. A szerdai matiné-előadáson négy mobiltelefon-csörgés zavarta meg az előadást, két csörgés ugyanabból a telefonból. Nem meglepő, hogy a színésznő türelme elfogyott az esti előadásra. A New York­-i Lincoln Center Mitzi E. Newhouse Theater­jének második sorának szélén ülő nézője hosszasan SMS-ezett az előadás alatt. LuPone anélkül, hogy kilépett volna a szerepéből, lesétált a nézőtérre, és elvette a nő telefonját. A mobilt természetesen visszaadták előadás után.

A színésznő a New York Timesnak azt nyilatkozta: egész előadás alatt SMS-ezett a hölgy, aki alkalmanként a szöveget meg is mutatta a mellette ülő férfinak. Mikor a szünet után is folytatta a levelezést, elkezdett töprengeni, mit is csináljon. A jelenet végén mindenki kimegy a színpadról, a színésznő ilyenkor mindig kezet fog az első sor nézőivel. Ez alkalommal azonban odament az SMS-ező nőhöz, kezet rázott vele, és elvette a telefonját.

A mobilt az ügyelőhöz vitte, aki pedig átadta a nézőtéri felügyelőnek. Mint mondta, nemcsak a többi kollégáját, hanem a nézőket is zavarta a telefon fénye. Mikor elvette a mobilt, többen megtapsolták. A színésznő közleményében azt is felvetette, az esemény elgondolkodtatja, akar-­e még színpadra lépni. Ez a probléma ugyanis egyre gyakoribb, és a munkájukat, valamint a közönség élményét alaposan tönkreteszi egy maréknyi nemtörődöm ember. Azt is hozzátette, ha valaki ennyire nem tud elszakadni a mobiljától, érthetetlen, minek vesz jegyet egy előadásra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.