A Sicario sztárja lehet az új Mary Poppins

Emily Blunt játszhatja Mary Poppins szerepét a Disney új filmjében, amelyet Rob Marshall rendez. A tárgyalások már elkezdődtek, de a forgatás kezdetének dátuma több dolog miatt is kérdéses.

A játékfilm producere John DeLuca és Marc Platt lesz. Bluntra azért esett a választás, mert a rendező és a producerek is együtt dolgoztak vele a Vadregény című filmben. Bár a Disney szeretné, ha a film mihamarabb elkészülne, a szerződést azonban még nem kötötték meg, mert kérdéses, hogyan lehet egyeztetni Blunt elfoglaltságait, valamint a színésznő második terhességét.

Bennfentes források szerint az alkotás a gazdasági válság idején, Londonban játszódik majd, és P.L. Travers regényeit idézi a Banks család gyermekeinek csodálatos nevelőnőjéről. A készülő produkció húsz évvel később folytatja a Disney 2013-ban bemutatott, Banks úr megmentése című Mary Poppins-filmjének történetét.

Az eredeti Mary Poppins című zenés filmet 1964-ben mutatták be, főszerepét Julie Andrews alakította. Az alkotás 100 millió dolláros jegybevételével hatalmas siker volt a mozikban, öt Oscar-díjjal jutalmazták, az egyiket Andrews kapta a legjobb színésznő kategóriában.

Emily Blunt vígjátékokban és akciófilmekben is szerepelt az elmúlt években: a nézők az Édesnégyes és az Ötéves jegyesség című komédiában, valamint a Sicario - A bérgyilkos és A holnap határa című filmben is láthatták. Idén kerül a mozikba a Lány a vonaton című drámája, és hamarosan A Vadász és a Jégkirálynő című mesefilmjét is vetítik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.