A saját nappalidban mutathatod be Hajdu Szabolcs új filmjét

A Kristály Glóbusz-nyertes Ernelláék Farkaséknál barátokkal készült egy lakásban, most premier előtt megnézheted a barátaiddal a lakásodban.

Hajdu Szabolcs a Karlovy Vary-i filmfesztiválon dobta be, hogy az Ernelláék Farkaséknál című filmjéből (amely aztán megnyerte a fesztivál fődíját, Hajdu pedig a legjobb színész díját kapta meg a filmben nyújtott alakításáért), exkluzív vetítéseket szervez majd a saját lakásában, ahol a filmet forgatta. A sajtótájékoztatón, ahol ez elhangzott, Hajdu felesége és filmjének női főszereplője, Török-Illyés Orsolya nem vágott túl lelkes arcot ennek hallatán – a jelenlevők számára világos volt, hogy férje a bejelentés előtt nem egyeztetett vele.

Forrás: Big Band Media

Lehet, hogy egy házastársi kompromisszum eredménye a friss hír: az érdeklődők nem Hajduék otthonában, hanem bizonyos feltételekkel a saját otthonukban tekinthetik meg a filmet premier előtt.

A szeptember 29-én mozikba kerülő filmből szeptember 20. és 28. közt premier előtti otthoni vetítést tarthatnak azok a jelentkezők, akik megfelelnek az alább felsorolt kritériumoknak. Mivel a film egy egyetlen lakásban játszódó, intim, vicces és megrendítő családi dráma, amelyben a rendező saját családja és barátai szerepelnek, az otthoni, baráti közeg ideálisnak hangzik a megtekintéséhez.

A követelmények: a házigazda betöltötte 18. életévét; megállapodást köt a film forgalmazójával és nyilatkozik a vetítés törvényes kereteinek betartásáról; vállalja, hogy szeptember 20. és 28. között a kiválasztott napon, előre egyeztetett időpontban tartja meg a vetítést; továbbá azt, hogy a használni kívánt budapesti lakóingatlanban saját magán és segítőtársán kívül legalább 20 fő részére tud kényelmes filmnézési lehetőség biztosítani; a házigazda rendelkezik jól karbantartott, megbízhatóan működő projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel (tv, monitor nem elfogadott); barátokat a lakásvetítésre létrehozott Facebook-eseményen keresztül van lehetőség meghívni; a vetítés személyenként 1500 Ft-ba kerül, melyet a helyszínen lehet kifizetni.

Jelentkezési határidő: szeptember 11. az ernellaek@gmail.com címen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.