A nőé a főszerep a Palotanegyed Fesztiválon

Világzenei koncertek, kiállítások és kézműves vásár várja az érdeklődőket a belváros szívében megrendezett ingyenes fesztiválon augusztus 22-24. között.

A Múzeumkert PORT.hu nagyszínpadán olyan dívák sorakoznak fel, mint Szalóki Ági, a rendezvény házigazdája; Herczku Ágnes vagy Szirtes Edina „Mókus" ének és hegedűművész. A hétvége programja kiegészül az esőnap miatt elmaradt Besh o droM koncerttel, ami pénteken (augusztus 22.) 20 órától kezdődik.

Ugyanezen a napon Radzsasztán titkaival varázsolják el a közönséget klasszikus indiai és szufi zenékkel, melyeket az Indiából érkező Anwar Khan radzsasztáni együttese és Ábrahám Judit (indiai népzene, néptánc Radzsasztánból) ad elő. Az esti bulit a Kerekes Band vérpezsdítő produkciója garantálja, melyet ezúttal Szalóki Ágnes vendégszereplése fűszerez meg. Mindeközben a Muzikum Klub Sebestyén Márta és Andrejszki Judit világhírű régizene koncertjének ad otthont 18 órától.

Vasárnap 15 órától indulnak a színpadi produkciók a Múzeumkertben. Többek között Szirtes Edina „MÓKUS" és a MoNaMo produkcióját élvezhetjük. A záró koncertet 20 órától Herczku Ágnes és Nikola Parov Quartet, a magyar népzenei, világzenei élet megkerülhetetlen személyiségei adják.

Mindezzel párhuzamosan a Szabó Ervin téren ismét felépül az elmaradhatatlan vásár: Sör és gasztrozene sétány; kézműves és gasztronómiai vásár; kézműves édességek, illatszerek, ékszerek szigete; ékszerkészítő műhely és Palotanegyed portrék csábítják majd a belvárosi kiruccanásra vágyókat.

Az egyébként teljesen ingyenesen látogatható fesztivál teljes programlistája az esemény Facebook-oldalán érhető el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.