A Belvárosban látták az Ulpius eltűnt vezetőjét

Hónapokkal ezelőtt eltűnt a nyilvánosság elől az Ulpius könyvkiadó vezetője, Kepets András, aki több tízmillióval tartozik nyomdáknak, bankoknak és külföldi ügynökségnek, és több százmillióval a szerzőknek. A Blikk tudósítója pénteken azonban egy 5. kerületi kávézóban látta a férfit, akit sikerült röviden megszólaltatniuk.
"Beteg voltam. Külföldre utaztam, ez igaz, csütörtökön jöttem haza. De többet nem mondok, hagyjon békén!" - mondta az újságírónak Kepets, aki a kávézóban testvérével, az Ulpiusban szintén tulajdonos Tamással és más férfiakkal tárgyalt.

A lap úgy tudja, hogy Kepets eddig Kanadában és Izraelben volt. A kiadó csődeljárása miatt kinevezett új ügyvezető, Viczián András a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy Kepets azért jött haza, mert taggyűlést tartottak péntek délután, de arról, hogy mi hangzott el az egyeztetésen, már nem beszélt.

Az Ulpiust vezető Kepets Andrást a csődvédelem óta nem sikerült senkinek elérni, megszűnt a Facebook-profilja, és eladta a XIII. kerületi ingatlanját, ahová az Ulpius székhelye volt bejegyezve. Állítólag azokban a brókerházakban tartotta a pénzét (Buda-Cash, Quaestor), amelyek bedőltek, ezért is döntött a csődvédelem és a bujkálás mellett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.