Mágnás Miska kétszer

A Bob herceggel szerepelt már az Óbudai Nyár 2010. rendezvénysorozaton Turay Ida Színház. Most hétvégén a Mágnás Miskával lépnek színpadra a Zichy-kastély kertjében.

A Mágnás Miska a magyar operett egyik legismertebb darabja. Eredetileg Rátkai Márton és Fedák Sári legendás színészpárosára írta a művet a Szirmai-Bakonyi-Gábor szerzőhármas. A lovászfiúból lett monoklis úr és a grófnővé előléptetett cselédlány mulatságos története a kezdetektől nagy sikert aratott. Olyan slágerek csendülnek fel benne, mint a Szeretnék boldog lenni... vagy a Csiribiri-csiribiri kékdolmány... és a Cintányéros cudar világ...

Először játszik az Óbudai Nyár rendezvénysorozatban a Turay Ida Színház. A Bob herceg után szombaton és vasárnap a Mágnás Miskával lépnek fel. Rendezője az egyik főszereplő, Kovács Zsuzsa, aki a címszerepet Nemcsák Károlyra osztotta. A többi figurát Halász Aranka, Kiss Zoltán, Szeredi Krisztina, Bozsó József, Benkóczy Zoltán, Marik Péter és Lendvai Zsolt játssza, közreműködik a Szuperett tánckar és a Szemiramisz Kamarazenekar..

 

 

Mágnás Miska
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.