8 óra szórakozást, de RögvEst!

Több mint 400 előadás, saját színház, állandó improvizáció: a Momentán Társulat nem áll meg. Sőt, vasárnap délután nyolc órán keresztül szórakoztatja a nézőket, négy különböző előadási formában.

A tagok még Földessy Margit kreativitásfejlesztő stúdiójában találkoztak, majd 2000-ben alapították meg a Momentán Társulatot. 2003 óta adnak elő olyan improvizációs előadásokat, melyek leginkább angol és amerikai hagyományokon alapulnak. A műsorok során a nézők nem csak nézhetik, hanem aktívan részt is vehetnek, beleszólhatnak, (a színészek képességeit próbára téve) saját gondolataik alapján alakíthatják az előadást. A társulat egyre növekvő népszerűségét az is mutatja, hogy 2008 szeptemberében saját színházat alapíthattak Momentown (Bp. 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.) néven.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Május 9-én a Momentán Társulat igazi maratonra készül: a Nagy Impró Napon nyolc órán át, négy teljesen különböző típusú előadással várják a nézőket. Délután kettőtől este tízig részünk lehet RögvEst improvizációkban, a HáziMoziban vérbeli francia kosztümös filmet láthatunk DVD-extrákkal(!), majd a tabuk nélküli közéleti témákra épülő imprókat is élvezhetik, sőt, formálhatják a nézők. Végül a Momentánosok két csapatra szakadva, egymás ellen harcolva játszanak a pontokért, a nézők kegyeiért, bíróval, sípszóval, sárga lappal.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.