Zorán

Zorán. Ez a hangsor mindenkinek jelent valamit.

Nem kizárt, hogy van, akinek csupán néhány emlékezetes sort, dallamot jelent, ami folyton csak jár a fejben, teszem azt, egy szakítás után, hogy ugyanis a szerelemnek múlnia kell, vagy mondjuk az ősreményt, hogy kell ott fenn egy ország. De olyan is van, aki betéve tudja komplett életművét már a Metro nevével fémjelzett korszaktól, akinek Zorán neve egyet jelent a jellegzetes hangfekvésben előadott elgondolkodtató szövegekkel, melyekért Dusán a felelős.

Újabb Aréna-koncerttel jön Zorán, akiről tudható, hogy csak a móka kedvéért nem csinálna Aréna-koncertet – akkor hívja hallgatóit a helyre, ha valami mondanivalója van. Hát, most van.

De nem csak neki. Különösen sok közreműködőre számíthatunk. Nem, nem a session-zenészekre, vagy a szóló koncerteket feldobó meglepetésvendégekre. Most az Egy pár barát című, kizárólag duetteket tartalmazó lemez anyagát mutatja be Zorán az ő partnereivel. A 11 dalt magában foglaló lemezen Bíró Eszter, Bródy János, Gerendás Péter, Hegyi Barbara, Kern András, Palya Bea, Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Sztevanovity Dusán, Tompos Kátya és Váczi Eszter énekel. Ezek a dalok hosszú évek közös munkájának eredményei, majd mindegyikből rendelkezésre állt volna stúdió- vagy koncertfelvétel. Zorán azonban nem akart a már meglévő anyagokból válogatni, így a mostani lemezen – két kivétellel – friss stúdiófelvételek hallhatók.

A koncerten pedig élőben is meghallgatható, mihez kezd egymással Zorán és „egy pár barátja.”

I!

02. 08.

KEZDÉS: 20.00

HELYSZÍN: Papp László Sportaréna (Budapest XIV., Stefánia út 2.)

JEGYÁR: 6900–12500 Ft

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.