Legyen misztikus

Eszméletlen elvarázsolt lesz az egész Sziget, és különösen ez a mai nap –erre tette le a Fesztivál köztársaság nagyesküjét a dunaújvárosi alterock banda. Összművészeti kulturális élményparkot varázsolnak a K-hídon túlra, ahol a realitás talaját vesztett karszalagos ki- és bevándorlók megmerítkezhetnek, feloldódhatnak, diffundálhatnak az apadó holtágon túl elterülő párhuzamos univerzumban.

A fő attrakció az esti Quimby-koncert a Pop-Rock Nagyszínpadon. Huszonkét (22) év masszív és töretlen zenei jelenlét megérdemelt koronája lesz ez, monstre demonstráció a független, betagozódhatatlan örömzenélés mellett. A Nagyszínpadig viszont nem lehet csak úgy, kényelmesen eljutni. Szembesülni kell tűzevőkkel, csepürágókkal, látványszínházzal, slam költőversennyel, táncoló alakokkal, akusztikus zsebkoncertekkel és mindenféle eklektikus kultúrhozadékkal, amitől a kopasz cenzornak is kihull a haja.

A színpadedzett veteránok számára is izzasztó főpróba szünetében bővebben és konkrétabban faggattuk ezekről a zenekar tagjait, de ők titoktartásra esküdtek, amihez szépen tartották is magukat, csak hátulról mellbe, gulyásleves-megvonással, csellel és fonákkal sikerült ezt-azt kipréselni belőlük.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.