Go Backstage

A Tanácsköztársaság klottgatyás proligyerekeket nyaraltatott, a Sziget Fesztivál köztársaság talán Téged, igen, éppen Téged fog kiemelni a színpadok közötti bolyongás stuporából. Elég a sleppből! Kelj fel a Sziget porából, nyomd el a lejmolt nemzeti dohányárut, dobd el a kihűlt csöves kukoricát, a sörödet meg már úgyis kiborította valaki.

Legyél VIP egy körtúra erejéig. Jelentkezz a Kulisszatitkok túra sorsolására, és nézzed csak meg, hol és hogyan fesztiváloznak az úgynevezett sztárok.

A Kulisszatitkok túra a Sziget Köztársaság kikiáltásának 1., 2., 3., 4., 5., 6., és még a nagyon afterparty szagú 7. napján is indul, mindig pontban 15 órakor. Tudjuk, ez a se ez, se az időpont, ilyenkor még a Tom Waits-nótákban sem történik semmi. Legjobb idő a túrára, nem? De igen. Naponta 10, azaz tíz sorsoláson kiválasztott résztvevő kap rituális beavatást a fesztivál kulisszatitkaiba. Állhatsz színpadon, megnézheted a látogatók elől elzárt helyszíneket, az öltözőt, az irányító központot, és az időjárástól függően hőn vagy hűsen áhított VIP zónát. Félóra az egész, de örökre emlékezni fogsz rá.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.