Magyar nőt vegyenek!

Éljenek a házassági tanácsadók, bármennyit hazudjanak is a jó házasság cölöpjeiről. Bizalom, megértés, szenvedélyes szerelem hatja át e szférát. A család biztonsága megfizethetetlen üzlet.

Néhány hete kering a neten egy amerikai portál címlapja: magyar nőket ajánl feleségnek hazájukban házasodni nemigen tudó, kissé gyámoltalan módon sikerre vágyó amerikai férfiöntudatoknak.

Why Marry a Hungarian Woman? (Miért vegyél magyar nőt feleségül?) Hívogat a cím, megyek, érdekel, mi a jó bennünk.

Pontokba vannak szedve az előnyök, kétszer tíz pontba. A férfiak, akik ilyen nőt vettek, elégedettek háziállatukkal. Ha nem magyar nő volnék, én is biztosan magyar nőt vennék.

Először is a magyar nők nem válnak annyiszor, mint az amerikaiak. Aki magyar nőt vesz, bekerül egy nagy magyar családba, amelyben igen fontos a kötelék, a családi kapcsolat üzleti előnyökkel járhat.

Amagyar nő a családi kohézió etalonja, hűséges, kitartó, szeret otthont teremteni, szépen neveli a gyereket, nem célja az önmegvalósítás és a karrier. Szerencsére Magyarországon sosem voltak feminista mozgalmak, a férfiak a nőket ezért nagyon tisztelik, egyenlő partnernek kezelik, így a nők semmit sem veszítettek nőiességükből.

A magyar nőt a magyar anya hűséges, kitartó, ragaszkodó feleségnek neveli, az a legnagyobb öröme, hogy gondoskodhat férjéről és gyerekeiről. Családját bármi áron megvédi. A magyar nő tud titkot tartani, nem árulja el a férje rossz cselekedeteit, nem pletykál. Legfeljebb néhány komoly barátra tesz szert. Így, aki magyar nőt vesz el, nem kell felületes barátságokba bocsátkoznia.

Az amerikaiak még nem ismerik a magyar nőket, de a németek már rég felfedezték őket. Ha jól belegondolunk, sem az amerikai férfiak nem vonzódnak az amerikai nőkhöz, sem a németek nem vonzódnak a német nőkhöz.

A magyar nő soványabb és egészségesebb, mint német vagy amerikai társai. Szeret mosolyogni.

Az orosz és ukrán nőkkel szemben a magyar nők nem a pénz és a külső alapján választanak párt. A férfiak intelligenciája és egészsége érdekli őket. Külön jól jön, hogy a magyar társadalomban a leggyönyörűbb nők is jól érzik magukat egy átlagjóskával. Sehol nincs ennyi jó nőnek ilyen béna pasija, mint ebben az országban.

A magyar nők szexuálisan nyitottak, különös kulturális szokásuk, hogy meztelenül mászkálnak a lakásban. A gyerekeiket tízéves korukig is hagyják meztelenül játszani a strandon. Ne lepődj meg, ha újdonsült magyar feleséged minden további nélkül meztelenkedik! Még a komoly magyar nők is csókolóznak a nagy nyilvánosság előtt. Magas sarkút hordanak, és szexi ruhadarabokat.

Más országokban a kövér és bunkó amerikai férfi képe él, de a magyar nők intelligensnek tartják őket. A magyar nő nem vallásos, így bármilyen egyház kötelékébe szívesen belép, igaz, nem is veszi majd túl komolyan.

A magyar nő kemény élethez, sok munkához és alacsony jövedelemhez szokott. Rendkívül jól terhelhető, megtanulta beosztani a pénzt, kis dolgoknak is örül. A túlélés és a gazdasági válság idején igen jól jön egy magyar feleség. Ha netán polgárháború tör ki, vagy katasztrófa közeleg, akkor számítani lehet a magyar nőre. Jól főz, eredeti ízeket tesz az asztalra, s lenézi azt, aki mirelitet vagy félkész ételt készít.

Üzletileg is jó magyar feleséget választani: a férj uniós útlevelet kap, vállalhat munkát az EU-ban, szabadabban utazhat Oroszországba, Ukrajnába. Magyarországon is kiváló üzleteket remélhet, mert a franciák és a németek történelmi és kulturális okokból jobban bíznak egy magyar tárgyalópartnerben, mint az orosz vagy ukrán félben.

Különleges nyelvet tanulhat a magyar feleséget választók gyereke, a kétnyelvűek tudvalevőleg jobban teljesítenek az iskolában, többre viszik az életben. Magyarország kitűnő iskolarendszert biztosít, jó egyetemeket. A magyar nőnek nincs adóssága, mert a magyar emberek nem vettek fel hiteleket, így a válság sem sújtotta őket. A magyar nő képzett, szeret dolgozni, és nagyon jól vezet autót.

Randizz magyar nővel! Mert a magyar nő híresen szép példány Kelet-Európából!

KISS NOÉMI

Író, kritikus. Rongyos ékszerdoboz címmel könyvet írt Kelet-Európáról. Ikeranya című novelláskötete a tavasszal várható a Magvető Kiadónál.

I!

Négy tárcaszerző váltja egymást ezen az oldalon:

05.10.

FÁY MIKLÓS Zenekritikus, színház-, film- és ételbíráló, a Népszabadság állandó munkatársa.

05. 17.

PAPP SÁNDOR ZSIGMOND Radócon (Radauti), az egykorvolt Monarchia legszélén született író, lapunk munkatársa. Semmi kis életek című regénye 2011-ben jelent meg a Libri Kiadónál.

05. 24.

LÁNGH JÚLIA Négy országban tízféle foglalkozás után írt néhány könyvet, az utolsó: Párizs fű alatt, Magvető, 2009.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.