KÜLDÖK NÉKED EGY DALT!

Weszely Ernőtől bárki kérhet dalt, amelyért cserébe Bálint-napi üzenet helyett egy történetet mesél el. Az eMeRTon-díjas művész dalkívánságokat teljesít az Óbudai Társaskör színpadán.

Az Óbudai Társaskör klasszicista épülete a „régi Óbuda” szívében helyezkedik el, igényes komolyzenei estek helyszíne. A muzsikához gyakran társul irodalom, és a rangos irodalmi estek is számtalan alkalommal kapnak zenei aláfestést.

Van úgy, hogy a hely közönsége maga határozhatja meg, mi legyen a műsor, ami különleges élvezetet nyújt minden résztvevőnek.

Weszely Ernő és Lukácsházi Győző február 14-én a Társaskörben alkotnak párost, azon a színpadon, ahol anno a Budapest Ragtime Band tagjaiként több alkalommal is felléptek. Bálint-napi tervük speciális gondolat: a zimankós, téli estét zenés-mesélős idővé varázsolni.

A lényeg: aki betér, kérhet egy dalt, és meg fogja kapni. A laikust meglepi ez a varázslat a „világ összes” dallamával, de mennyire valószínű, hogy kedvence sohasem jutott még a profi zenész fülébe?!

Márpedig a dalt kérő közönség mellett az est főszereplője, Weszely Ernő, ízig-vérig muzsikus, harmonika- és zongoraművész. Több együttes tagjaként és önállóan is szerencsét próbált külföldön és itthon. Nagy kincs neki a zene és a muzsikálás öröme, 11 éves korában elveszítette a látását.

A műsorvezető Lukácsházi Győző tubaművész lesz. Tagja volt a Magyar Állami Operaház zenekarának, a Magyar Rádió szerkesztőjeként is dolgozott, a Bartók Rádió Muzsikáló Reggelének műsorvezetője volt.

I!

02.14.

KEZDÉS: 19.00

HELYSZÍN: Óbudai Társaskör (Budapest III., Kiskorona utca 7.)

JEGYÁR:1200 Ft

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.