37 fokos lázban

Boszorkányok márpedig vannak. Nem sikerült elégetni az összeset, hiába, hogy Magyarországon a témával foglalkozó könyvek tanúsága szerint egészen 1756-ig ropogott a rőzse a megbélyegzett asszonyok szoknyája alatt.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon veszélytelenebb formációban mutatkozik be hét boszorka a Puskás Tamás rendezte 7 boszorka van... című zenés produkcióban. Ha minden igaz – és egy misztikus napon miért is ne? –, tűzzel, szerelemmel és boszorkányokkal az előadás nem marad adós.

Az ötlet Horgas Eszter fuvolaművésztől származik, az ő közbenjárásának köszönhetően az együtt korábban soha fel nem lépő művészek egy különleges produkció erejéig összeállva mutatják be, mit gondolnak és hogyan a szerelemről.

Hét boszorka: nagyszerű művész, boszorkányos bájjal, szerelemre hangolva. A fiatal és fiatalabb művésznők, Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Polyák Lilla, Tompos Kátya és az új idők új zenei tehetsége, Radics Gigi varázsolja majd el a szenvedélyre és szenvelgésre fogékony közönséget.

Olyan méltán ismerős magyar és világhírű dalok lesznek hallhatók a műsorban, mint a Például te, te, te, a The man I love vagy a Fever. Közülük több ismerősen csenghet más előadóktól, ám a 7 boszorka van... előadáson a régiekből új, friss, „magyar” dalok születnek.

Aki eddig keveset vagy alig valamit tudott a szerelemről, az most pótolhatja a mulasztásait, és soha jobbkor nem tehetné, mint Szent Iván éjjele közeledtén, amikor bármilyen elképesztő csoda megtörténhet, és talán a tűzugrás sem marad el, na meg persze Shakespeare William, az érzelmek mindentudó ura.

I!

06. 22.

(esőnap: 06. 24.)

KEZDÉS: 20.30

HELYSZÍN: Margitszigeti Szabadtéri Színpad (Budapest XIII., Margitsziget)

JEGYÁR: 3900–10 990 Ft

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.