Egy nyugdíjas tanár nyerte Rejtő Jenő "aranyautóját"

Végseő Tamás kőkúti pedagógus nyerte „Rejtő aranyautóját”.

– Kiszámoltam, hogy a majdnem húszezer vevő alig több mint a fele fogja mind a húsz szelvényt visszaküldeni – mondta Végseő Tamás.– Egy a tizenkétezerhez pedig már eléggé jó esély.

Végseő Tamással egymás szavába vágva idéztük Gorcsev Ivánt. Javítottuk is a másikat, pedig biztosak voltuk benne, hibátlanul tudnánk végigmondani.

Végseő Tamással, a Nyertessel a Volvo-szalonban találkoztunk, ahol ő vehette át Kuczogi Szilvia főszerkesztő-helyettestől a Népszabadság Rejtő-sorozatához kapcsolódó játék fődíját, egy csillámarany színű Volvo S60 típusú személygépkocsit. Két fiával jött a Nógrád megyei kőkúti tanyán lakó pedagógus, egy nagyoroszi általános iskola nyugalmazott igazgatója.

Hogyne kérdeztem volnameg tőle, mi a kedvenc Rejtője, és nem csodálkoztam rajta, hogy éppen azt a kötetet nevezte meg, amely minden Rejtő-listán az első helyen szerepel, és amellyel tavaly októberben a sorozatot mi is elindítottuk: A tizennégy karátos autót.

Nem véletlen, hogy egy aranyautót nyert a legszerencsésebb azok közül, akik az első húsz kötetből a nyereményszelvényt kivágták és beküldték a szerkesztőségbe. A sorozat folytatódik, szerdán a 26. kötet, Nincs kegyelem jelenik meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.