Albert nélkül az ágyban

A mézeshetek alapvetően másként szoktak kinézni. Más friss házasokkal ellentétben Albert monacói herceg és újdonsült felesége, Charlene Wittstock külön szállodában töltik dél-afrikai nászútjukat.

Az alig két hete összeházasodott pár nyomában loholó bulvársajtó ebben is annak jelét látja, amiről a francia lapok már az év második nagy esküvője előtt írtak. A kapcsolat válságban van, a 33 éves egykori dél-afrikai válogatott úszónő már a július eleji házasságkötés előtt ott akarta hagyni húsz évvel idősebb vőlegényét, s vele együtt a szupergazdagok játszóterének is nevezett Földközi-tenger menti miniállamot.

– Egész nap a fotósok kedvéért csókolózni meglehetősen fárasztó dolog – védte meg a párt Stéphane Bern,miután a fényképészhadsereg felszólítására Charlene egy gyenge puszit adott férjének. Az arisztokrata körökben otthonosan mozgó francia társasági szakíró a Le Figarónak azt nyilatkozta: ha a kamerák nem szegeződnek rájuk, Alberték igenis hevesen csókolóznak. A Grimaldi-ház fejének polgári származású apósa, Michael Wittstock pedig azzal magyarázta a külön szállodát, hogy veje a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként részt akart venni a testület durbani ülésén. S mivel a tanácskozás korán reggel kezdődött, ezért inkább ott, és nem az alig húsz kilométerre lévő, a nászútra korábban kiválasztott luxushotelban éjszakázott.

A monacói palota eddig hevesen cáfolta Alberték állítólagos kapcsolati problémáit. Brit, francia és német lapok tudósítói viszont azt írták: a július első hétvégéjén rendezett esküvőn a gyakran üres és szomorú tekintettel a távolba meredő Charlene sok mindennek tűnt, csak éppen nem kifejezetten boldog feleségnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.