Kitört a nyár

Beköszönt a nyár az RTL Klubba, megváltozik a műsorstruktúra. Hétfő délutánonként 14.50-től Mozimatiné várja a nézőket olyan nagyszerű filmekkel, mint például a Svejk.

Hétköznaponként 17 órától Remington Steele érkezik Pierce Brosnan főszereplésével, ezt követően új időpontban, 17.55-től láthatják majd az Ezel című török filmsorozatot.

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy a nyári szünetet tartó Barátok közt helyén az RTL Híradó a nyári nézői szokások változása miatt fél órával később, azaz 19 órától jelentkezik hosszabb időtartammal. Az RTL Híradót követően így 19.45-kor jelentkezik majd a Fókusz, utána pedig esténként keddtől péntekig hollywoodi sikerfilmeket sugároz a csatorna.

A sorozatfüggők nyáron sem maradnak szórakozás nélkül. Hétfő esténkénta Tim Roth főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz! jelentkezik, kedden a Castle sorozat új részein és a Döglött akták különös esetein izgulhatnak a nézők. Péntekenként érkezik A főnök, és Magyarországon eddig még nem vetített részekkel a Vámpírnaplók történetei folytatódnak. A saját gyártású műsorok közül pedig keddenként 23.20-tól továbbra is képernyőn lesz a XXI. Század az elmúlt évad legérdekesebb adásaival, de három részben Aczél György életútját elemző filmet is sugároz a csatorna a műsor keretében a nyáron.

A nyári időszakra a TV2-csoport is átalakította csatornáinak struktúráját, ennek elsősorban a sorozatfüggők örülhetnek: a TV2, a FEM3 és a PRO4 nyári kínálatában is több új sorozat, illetve ismétlés szerepel. A TV2 ismét műsorra tűzte – hétköznap késő este – a hawaii zsarukat, míg a délutáni műsorsávban a Marina helyett a Második élet című új telenovellát sugározzák. Szombat délutánonként vetítik a Mindig nyár című amerikai vígjátéksorozatot. Hétfőnként ismétlik az NCIS LA sorozatot, keddenként Amédium ötödik, szerdánként a Doktor House negyedik, valamint a Szellemekkel suttogónak a negyedik évadát. A FEM3 női csatornán A királyság és a Melrose Place sorozattal „újítanak”, a PRO4-en pedig a Jog/Ászokkal, a 4400 új évadával és a Cleaner –A független című sorozattal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.