Keresztbenálló szexepil

Ami szegény Knutnak, a néhai jegesmedvének nem adatott meg, az sikerül Heidinek, az oposszumnak. A lipcsei állatkert kancsal erszényes patkánya tévésorozatban fog szerepelni.

Németország új közkedvence az ARD közszolgálati csatornán futó állatorvos-sorozatban kap szerepet – írta a Bild Zeitung. Pontosan mit, azt még nem tudni, mert Heidi ugyan rendkívül szelíd állat, csak éppen nincs a forgatáshoz szükséges kiképzéshez szokva.

Knut, a berlini állatkert jegesmedvéje márciusban pusztult el – valószínűleg agydaganat okozta a Vanity Fair német kiadásának címlapjáig is eljutó, több mint négyéves ragadozó váratlan halálát. Az anyja által elutasított, gondozói által felnevelt jegesmedve világsztár lett. Az állatkert látogatottsága harminc százalékkal nőtt meg, miközben a különböző merchandise-szerződések révén több millió eurós extrabevételhez juttatta a német főváros nyugati részén lévő létesítményt.

Szintén nemzetközi hírnévre tett szert Paul, a polip. Az oberhauseni óriás akvárium – tavaly ősszel szintén elpusztult – hím polipja azzal hívta fel magára figyelmet, hogy helyesen tippelte meg a 2010-es németországi labdarúgó-világbajnokság több mérkőzését.

A vele született bandzsaságával vonzó, de némileg túlsúlyos Heidit Lipcsében időközben szigorú fogyókúra alá vetették. Szexepiljének számító kancsalsága valószínűleg örök életére megmarad, a német lapok szerint ezt a rendellenességet a rágcsáló szemidegeinek nagymértékű megnyúlása okozhatta. A szászországi városban nagy erőkkel dolgoznak egy új trópusi épület kialakításán, ennek fő látványossága a világ leghíresebb erszényes patkánya lesz.

Heidi, a kancsal oposszum.
Csábító tekintet. Heidi egy tévésorozatban is fog szerepelni
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.