Csak meg kell próbálni

A kreatív, de az önálló dalszerzéshez bátortalan, vagy képességeiről mit sem tudó közönséget várja.

E sorok írásakor még nem lehet tudni, mi vár a vállalkozó kedvű kíváncsiakra, ha február 9-én a Szikra Cool Tour House-ban töltik estéjüket. De azok, akik szeretik Hajós Andrást, dalait és a meglepetést, jól érezhetik majd magukat, elvégre A Tesem lehecc sztár című műsorban a társas dalszerzés élményében lehet részük.

Az újra nyíló Szikra Alternatív kultúrház és szórakoztatóközpont a Nyugatival majdnem szemben sem a diszkókkal, sem a romkocsmákkal, sem a színházakkal, mozikkal nem konkurál, csapata azt szeretné, hogy a progresszív, off-Broadway kultúra otthonává váljék. Ezért is tűnik bölcs ötletnek Hajós András meghívása egy rendszeres, klubokat idéző programsorozatra.

A dalszerző-előadó gyerekekkel már kipróbálta, hogyan születik a közös dal, most a frissen lángra lobbant Szikrában próbálkozik felnőtt publikumával. Első szerda estéjéről annyi szivárgott ki, hogy a művész a közönséggel, és az Emil. RuleZ! „hálózati jazzbitang zenekarral” együtt alkot majd új dalt, a szöveg minden szavától a zene megvalósulásáig, és a reménybeli sláger témája is a helyszínen adódik. Az interaktív műsor a kreatív, de az önálló dalszerzéshez bátortalan, vagy képességeiről mit sem tudó közönséget várja. Hajós vendéget is hív, akinek kiléte egyelőre még a szervezők számára is meglepetés.

Az ígéret szép szó, és Hajós András meg is ígéri, hogy nem tartja be a szavát, és azt sem lehet tudni, hogyha világsláger születik, vajon szerzőként kit tüntetnek fel a CD-n, és ki veszi majd fel a minden bizonnyal busás jogdíjakat. De a – február 9-i estét követően már nem is annyira – titokban mindig is költőnek és zeneszerzőnek készülő nézők közreműködésével talán új Zazie születik, aki esetleg benne lesz a tévében, és végén a mese sem romlik el.

Infó

TESEM LEHECC SZTÁR

Hajós András a Szikra Cool Tour House-ban február 9-én este 9-kor.

Top 5

1. KISCSILLAG

Lovasiék akusztikusra váltanak a Művészetek Palotájában február 9-én este 8-kor.

2. UTOLSÓ ÓRA

Táncház a Fonóban (Budapest XI., Sztregova u. 3.) február 9-én este fél 7-kor.

3. MARLEY 66

Emlékezés a reggae királyára az A38 Hajón február 12-én este.

4. VALENTIN-NAPI 

kisállat- és növényvásár a Petőfi Csarnokban február 11-én és 12-én.

5. ORSZÁGOS DOBSZÓLÓVERSENY

Szombathelyen február 12-én.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.