Jacko táncosai is érkeznek

Formálódik az év végi, sőt, a jövő év eleji koncertszezon is: jön az Air, visszatér Chris Rea és Mark Knopfler, továbbá érkezik a Michael Jackson-show is. Amour (szerelem), imagination (képzelet) és reve (álom) - ezek a szavak jellemzik a francia elektronikus színtér egyik neves formációjának zenéjét, ugyanakkor a kezdőbetűk kiadják a formáció nevét is: Nicolas Godin és Jean-Benoit Dunckel duettje, az Air december 13-án, új, Love2 című albumuk megjelenése után érkezik a Petőfi Csarnokba.

Michael Jackson hazai rajongói sem maradnak ki az előtte tisztelgő koncertsorozatból: a JACKO - A Tribute to Michael Jackson-show az énekes táncosaival és zenészeivel, Jackson "szerepében" Danny Ware-rel eleveníti fel a slágereket január 15-én este Szegeden, 16-án és 17-én a budapesti Syma Csarnokban, 18-án Győrben, másnap Veszprémben.

A szezon nagy visszatérője Chris Rea: miután felépült egy súlyos betegségből, búcsúturnén köszönt el a rajongóktól. Úgy tűnik, mégiscsak jól van, hiszen Still So Far To Go... címmel turnézni indul, és február 4-én este a Papp László Budapest Sportarénában játszik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.